Servicii

Proiectare
In aceasta etapa a constructiei oferim solutiile cele mai bune pentru o utilizare eficienta a spatiului. Clientii nostri primesc toate informatiile tehnice referitoare la montajul usilor de garaj sectionale si la automatizarile ce se pot instala. Sunt prezentate toate modelele din oferta si se ofera indrumare pentru alegerea celei mai bune variante, in dependenta de dorintele si necesitatile fiecarui client, dar si de conditiile tehnice.

Finisaj
In etapa dinaintea instalarii usilor si a automatizarilor se verifica respectarea tuturor conditiilor tehnice, prin consultarea permanenta cu constructorul.

Montaj
Montajul usilor si automatizarilor este realizat cu profesionalism, echipele ce au aceasta sarcina fiind experimentate intr-o gama variata de lucrari de acest tip. Personalul nostru poate raspunde cu aceeasi promptitudine la orice solicitare, indiferent de complexitatea lucrarii. Oferim rezultate de calitate atat pentru sectorul civil-rezidential, cat si pentru zona industriala si lucrarile de anvergura.

Garantie
In aceasta etapa realizam verificari periodice ale instalatiilor pe care le-am montat si intervenim prompt in cazul solicitarilor de la clienti.

Post-garantie
Oferim posibilitatea incheierii unui contract post-garantie pentru service-ul usilor de garaj si a celorlalte produse montate. Acesta prevede efectuarea de verificari periodice pentru instalatii si interventia la constatarea unor defectiuni sau a unor deficiente in functionare. Acest serviciu va asigura de buna functionare a constructiilor pe termen lung.

In toate etapele de executie va oferim servicii prompte si respectam toate conditiile necesare pentru o colaborare fructuoasa si de lunga durata.