Modernism și eficiență în automatizări uși de garaj

Ideea de automatizari usi de garaj reprezinta o solutie optima pentru o casa moderna, ea asigurand pe langa un confort crescut si o rezistenta sporita la efractie. Aceste usi au o durata de viata ridicata, stabilitate in timp si confera o inchidere si deschidere silentioasa, fiind prevazute si cu un sistem de deblocare in cazul intreruperii curentului electric.

De ce automatizari usi de garaj?

  Usile de garaj automate pot fi actionate la fel de usor ca si o telecomanda de televizor. Gandeste-te cat de confortabil poate fi sa intri cu masina in garaj printr-o singura apasare a unui buton. Acest lucru poate sa para si mai valoros pe vreme rea, pe timp de iarna sau cand afara este vant puternic si ploua.

Usile automate pot sa aiba o viteza de deschidere de 20-24 centimetri pe secunda. Bineinteles ca viteza de deschidere depinde si de latimea usii. Unele motoare care asigura forta de tragere sunt dotate si cu iluminare separata cu halogen si pot sa ofere si o deschidere intermediara. La ce foloseste aceasta deschidere? Pentru cazul in care se doreste sa se aeriseasca garajul.

Usile de garaj au si o blocare automata ce functioneaza mecanic, asigurand protectie impotriva efractiei chiar si in caz de pana de curent. Usile automatizate sunt realizate in asa fel incat este posibila deblocarea din interior, in caz de urgenta. Garajele care nu au o a doua cale de acces pot fi dotate optional si cu posibilitatea de a fi deschise din afara.

Automatizari usi de garaj – clasificari

  • Usi de garaj sectionale – usile de garaj sectionale au un sistem de functionare usor si silentios, simplu de manevrat, durabil, extrem de sigur, economic si cu aspect placut. Usile de garaj sectionale cu deschidere verticala se deschid vertical, in sus, deci sunt adecvate prin excelenta pentru garaje cu loc redus in fata sau garaje la trotuar. Dupa deschiderea usii pe verticala, spatiul din interiorul garajului iti sta cu totul la dispozitie. Aceste usi sunt o solutie optima si pentru vehicule mai mari. Usile de garaj sectionale cu deschidere verticala sunt concepute pentru toate deschiderile posibile sau ca solutii arhitectonice absolut individuale.
  • Usi de garaj basculante – usa este formata din panouri suprapuse care se deschid pe tavan cu minima implicare de spatiu util.  In acest mod, toata suprafata garajului se poate utiliza cu succes. De asemenea, masina se poate parca chiar si in fata usii garajului, aceasta permitandu-ti confort maxim si eficienta.
  • Usi de garaj basculante – sunt usi de garaj tip rulou, lamele orizontale fiind confectionate din materiale de calitate superioara. Sistemul de inchidere si deschidere este realizat prin culisare verticala si prin rularea covorului de lame in partea de sus pe un ax cilindric orizontal situat deasupra deschiderii.

Un garaj ce este dotat cu automatizarea usilor raspunde celor mai pretentioase cerinte de confort, dar si de siguranta. Sistemele automate pot fi dotate cu lumina de veghe, pentru a face cat mai sigur accesul in garaj, si se alimenteaza, in general, de la retea, avand nevoie de o tensiune de 230 Vca sau de 24 Vcc care, datorita tensiunii scazute, garanteaza o maxima siguranta de functionare.

Contactează-ne!

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la orice ora la numarul de telefon 0725-414-104.