Avantaje ușilor de garaj rulou

Usa unui garaj reprezinta un element deosebit de important in ceea ce priveste amenajarea exterioara a locuintei. Pentru o imbinare perfecta cu aspectul general al casei, pentru calitate, rezistenta si design modern, alege usi de garaj rulou. Acestea sunt doar cateva dintre calitatile care recomanda usile de garaj de tip rulou. Vrei mai multe motive pentru a cumpara acest gen de produs? Vrei caracteristici si avantaje? Citeste, descopera si ia cea mai buna decizie!

De ce usi de garaj rulou?

Usile de garaj tip rulou sunt confectionate din rulouri. Aceste rulouri sunt alcatuite din lamele de aluminiu, izolate, si sunt prevazute si cu un sistem de ghidaje pe lateral. Lamelele pot fi de 2 dimensiuni: de 55 mm sau de 77 mm, deciza luandu-se in functie de necesitati.

Usile de garaj tip rulou cu lamele de 55 mm sunt potrivite pentru spatii mici si nu costa nici foarte mult. In schimb, usile de garaj tip rulou confectionate din lamele de 77 mm sunt special create pentru spatii mai mari, care necesita o izolare termica mult mai buna, dar si protectie antiefractie mult mai mare.

Si pentru ca usile de garaj tip rulou trebuie sa se incadreze perfect in designul exterior al cladirii, ele pot fi achizitionate in mai multe culori de la alb, bej, crem, maro, negru si pana la argintiu.

Desi se potrivesc foarte bine oricarui spatiu rezidential, acest tip de usi sunt des utilizate si pentru constructiile industriale, deoarece alcatuirea compacta a usilor, care se realizeaza pe sine, permite utilizarea la maxim a spatiului din garaj.

Pentru confort sporit, o usa de garaj tip rulou poate fi prevazuta si cu actionare prin telecomanda, centrala cu 1 sau chiar 2 canale, o bariera electro-optica, intrerupator cu cheie, avertizor luminos si cu un profil transparent, special conceput pentru o buna iluminare, sau profil cu fante, astfel incat aerisirea sa fie garantata.

Care sunt avantajele tipului de usi de garaj rulou?

 Inainte de a cumpara o usa de garaj  tip rulou, cel mai bine este sa studiezi toate avantajele acesteia, sa stabilesti daca aceste avantaje se pliaza pe necesitatile tale si abia apoi sa cumperi. Deci, printre avantajele usilor de garaj tip rulou se numara:

 • Fiabilitatea si siguranta lor;
 • Sunt potrivite atat penrtru construcii rezidentiale, cat si pentru constructii industriale, hale sau mall-uri;
 • Izoleaza termic si fonic datorita faptului ca sunt confectionate din aluminiu, iar lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica;
 • Ocupa spatiu foarte mic, astfel incat accesibilitatea in garaj este sporita si, pe deasupra, spatiul din garaj poate fi utilizat la maxim pentru lucrurile importante;
 • Actionarea poate fi manuala sau automata;
 • Este deosebit de silentioasa;
 • Iti ofera confort in actionare;
 • Instalarea se face foarte usor din interiorul garajului;
 • Este prevazuta si cu un sistem de siguranta, care se actioneaza la intalnirea obstacolelor;
 • Iti ofera siguranta antiefractie sporita, inchiderea si izolarea fiind performante;
 • Rezista foarte bine in cazul intemperiilor, a  frigului sau a caniculei;
 • Sunt rezistente in timp, solide si compacte, fiind o investitie buna.

Contactează-ne!

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la orice ora la numarul de telefon 0725-414-104.