Uși de garaj industriale
O soluție eficientă pentru timpuri moderne

Te intrebi ce se ascunde sub denumirea de usi de garaj industriale? Dupa cum le spune si numele sunt usi special concepute pentru constructiile industriale sau pentru spatiile comerciale moderne.

Specialistii care au proiectat astfel de usi de garaj industriale au dorit sa raspunda unor necesitati importante de utilizare si anume: dimensiunile mari ale constructiilor industriale si folosirea intensa a usilor.

In plus, in ideea ca o usa de garaj industriala trebuie sa se adapteze cat mai bine spatiului pentru care a fost destinata, ea a fost prevazuta si cu un sistem de culisare personalizat, insa numai daca acest lucru este dorit si de catre client. Ce presupune acest sistem performant si deosebit de modern? Deschiderea standard a usii de garaj pe orizontala, deschiderea partiala, dar pe verticala, deschiderea totala pe verticala sau, o ultima varianta, deschiderea in panta acoperisului.

Care sunt cele mai cautate usi de garaj industriale?

Printre cele mai cautate usi de garaj industriale se numara usile de tip sectional.  In general, acestea sunt izolate cu panouri tip sandwich ce au o grosime de 42 mm. Pe langa faptul ca sunt bune izolatoare se utilizeaza si foarte simplu si sigur, deoarece prezinta in dotare un sistem de protectie care nu-ti permite sa-ti prinzi degetele. Suna bine, nu-i asa? In acest mod degetele tale sunt in siguranta si nici macar din greseala nu te poti rani.

Usile de garaj industriale de tip sectional sunt prevazute si cu alte dispozitive de siguranta cum sunt cele de siguranta impotriva ruperii arcurilor, dar si cele de siguranta in cazul unei eventuale caderi a usii.

Acest tip de usi pot fi actionate manual sau automat. In cazul variantei manuale, usile de garaj industriale sunt prevazute cu arcuri de torsiune. Daca alegi varianta automata ele sunt prevazute cu o fotocelula, dar si cu motor cu protectie in cazul in care obstacolele se apropie prea tare de usa. Varianta automata este prevazuta cu telecomanda, iar in caz de necesitate se poate actiona si manual.

Usile de garaj industriale cele mai iubite sunt cele tip linii. Clientul poate opta pentru nuante standard sau pentu orice culoare care se afla in paletarul RAL.

Avantaje usi de garaj industriale

 Daca este sa sintetizam toate avantajele de care beneficiezi daca-ti achizitionezi o usa de garaj industriala, un top al acestora ar arata astfel:

Usile industriale iti ofera o izolatie de exceptie;

  1. Sunt deosebit de estetice, au un design atractiv si se potrivesc cladirilor industriale moderne;
  2. Se realizeaza usor si se monteaza la fel de usor;
  3. Pot fi actionate manual sau electric;
  4. Sunt dotate cu diferite sisteme de protectie, care iti usureaza viata si-ti mentin integritatea fizica in caz de accidente;
  5. Datorita tratamentului special la care au fost supuse, acest tip de usi industriale prezinta o buna rezistenta impotriva coroziunii;
  6. Sunt prevazute cu folie de protectie, atat pe partea interioara, cat si pe partea exterioara, astfel incat la montare sa nu fie zgariate. Folia se indeparteaza dupa montaj;
  7. Sunt realizate din otel galvanizat si au izolatie din poliuretan, ceea ce le confera o durata mare de viata;
  8. Sunt disponibile in mai multe inaltimi;

Sunt astfel realizate incat se imbina perfect, fiind o achizitie care isi merita banii investiti.

Contactează-ne!

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la orice ora la numarul de telefon 0725-414-104.