Usi de garaj rezidentiale
Elemente decorative de mare efect

Probabil ca visul cel mai des intalnit la oamenii de pretutindeni este construirea unei locuinte dupa propriile preferinte. Acest fapt se poate explica prin insasi natura umana, care tanjeste dupa stabilitate si confort in sanul familiei. Si tocmai datorita naturii umane casele, si in special cele moderne, trebuie prevazute cu usi de garaj rezidentiale.

Ce este o usa de garaj rezidentiala? De cate feluri poate fi o astfel de usa? Acestea sunt intrebari firesti, pe care fiecare om  si le pune atunci cand ia cunostinta pentru prima data cu acest termen. Afla raspunsul la toate intrebarile chiar acum!

Ce sunt si de ce sa alegi si tu usi de garaj rezidentiale?

 Usile de garaj rezidentiale nu necesita definitii. Daca esti fericitul posesor al unei masini atunci cu siguranta iti doresti si un garaj pentru  bijuteria ta, iar garajul are, deisgur, si o usa. Mai simplu de atat nici ca se poate explica. Partea putin mai complicata urmeaza abia acum.

Construirea unei case moderne presupune si ridicarea unui garaj, iar acesta din urma trebuie sa aiba in mod obliogatoriu deschidere si in strada. Deci, usa garajului care da in partea din fata  a casei trebuie sa fie aleasa cu grija pentru a nu strica intreg aspectul estetic al locuintei. In plus, o usa de garaj trebuie sa fie si rezistenta, pentru a face fata capriciilor vremii, sa fie durabila si sa prezinte siguranta, adica sa nu poata fi fortata cu una cu doua, iar hotii sa dea buzna in locuinta ta.

Dupa cum vezi, usile rezidentiale se aleg, in special, cu 2 scopuri: unul estetic si altul ce tine de siguranta sau, mai bine zis lucrurile stau invers, desi doamnele pun mai mult accent pe partea de estetica, iar domnii pe siguranta.

 Care sunt modelele de usi de garaj rezidentiale intre care poti opta?

 Garajul face parte, fara indoiala, din structura propriu-zisa a casei si reprezinta, cu siguranta, un element decorativ deosebit de important, fiind probabil si cel mai mare care se gaseste atasat fatadei unei case.

Din aceasta cauza, modelele de usi de garaj rezidentiale au explodat in ultimii ani, oamenii alegand in functie de posibilitati, necesitati sau dupa starea de moment.

Pe primul loc in topul preferintelor se afla usile de garaj rezidentiale sectionale.  Ele sunt deosebit de adaptabile si originale. Usile de garaj sectionale sunt alcatuite din panouri tip sandwich, care ofera posibilitatea arhitectilor si designerilor de a se juca cu materialul utilizat, textura suprafetei, modelul, culoarea sau alte accesorii care fac dintr-o usa de garaj rezidentiala un element decorativ deosebit pentru casa ta.

Modelul liniilor orizontale stantate pe suprafata panourilor este probabil cel mai des intalnit, insa pozitionarea liniilor poate varia in functie de preferinte. De asemenea, suprafata  exterioara a panourilor tip sandwich din care sunt confectionate usile de garaj rezidentiale poate avea diverse texturi – neteda, stuco sau scoarta de copac, si diverse culori, de la alb simplu pana la maro, galben, albastru, rosu, crem sau chiar negru, in functie de gusturile fiecarui client in parte. Insa, foarte la moda sunt usile de garaj rezidentiale care imita lemnul, in acest caz nuantele cele mai frecvente fiind cele de nuc, mahon, stejar sau stejar auriu.

O usa de garaj rezidentiala poate fi si accesorizata, oferindu-i-se originalitate si unicitate. Cum? Cu ajutorul ferestrelor decorative si a elementelor de decor aplicate care pot imita cu succes slidurile vechi sau balamalele.

Un loc secund in topul preferintelor de usi de garaj rezidentiale il ocupa usile tip rulou, insa  in ceea ce priveste partea decorativa, acestea sunt mult mai limitate decat usile sectionale. Si ele pot avea diverse nuante si sunt rezistente si calitative.

Iar pe ultimul loc se afla usile neizolate termic, care sunt alcatuite dintr-o singura foaie stantata pur si simplu pe tabla.

Contactează-ne!

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la orice ora la numarul de telefon 0725-414-104.